Skaper Oslos beste kundeopplevelse.

For å nå våre mål om å være det beste konferansesenteret, har vi styrket vårt team med de beste innenfor kundeservice, salg og teknikk!

Nytt team


Eva er vår nye Salgssjef og har mer enn 20 års erfaring fra salg i ulike stillinger. Eva er konstant blid og gjør alt for at ditt arrangement blir akkurat slik du ønsker.

Janicke er vår nye Meeting & Event supervisor, hennes tidligere erfaring som butikkleder kommer vel til pass når hun sørger for din opplevelse fra A-Å går som den skal. Du vil møte et stort smil og en person med ikke bare ett, men to øyne for detaljer.

Kristian er akkurat ferdig med 2 år som lærling i kontor- og administrasjonsfaget. Der har han hatt ansvar for alt fra planlegging til gjennomføring av seminar og konferanser. Som vår nyeste konferansevert er Kristian effektiv, blid og med en "yes" mentalitet som smitter av seg, ingen utfodring for stor.

Sammen med Kim, Haakon, Mathias, Johann, Morgan, Henrikas og Gustaf sørger vi for at du som kunde kan fokusere på inneholdet, så order vi med det praktiske.

Velkommen til oss!

Oslos første heldigitale konferanse­senter

Da Norge stengte ned åpnet vi opp en digital verden midt i sentrum av Oslo.

Publisert 
2/4/20
Publisert 
21/9/23
Les mer
Les mer

Helt nytt restaurant­konsept og design!

For å minske matsvinn, matkøer og øke smakopplevelsene har vi tenkt helt nytt!

Publisert 
1/8/23
Publisert 
20/9/23
Les mer
Les mer

Nå har vi 3 nye møterom!

Mens du hadde sommerferie bygget vi tre helt nye møterom og pusset opp alle andre rom i tillegg. Les mer om hva vi kan tilby.

Publisert 
20/8/23
Publisert 
18/9/23
Les mer
Les mer