Om oss

Siden 2012 har Nationaltheatret Konferansesenter vært en ledende aktør for alle som ser etter et nytenkende, moderne og kundefokusert konferansesenter. Nationaltheatret Konferansesenter er en av to avdelinger som tilhører KS-Agenda AS som i dag teller 16 ansatte. Hvert år har vi over 100.000 deltakere som er på kurs, møte, middager eller konferanse i våre lokaler. Med vår beliggenhet kun 25 meter fra Nationaltheatret stasjon finnes alt av kollektivtrafikk rett over gaten.

I tillegg til moderne konferanselokaler, var vi som første konferansesenter i Oslo med på å tilby et «state of the art» studio der våre kunder enkelt kan nå ut med sitt budskap til sine målgrupper. Vi legger vekt på å lytte til våre kunder og tilpasse oss trender og behovet i markedet. Konferansesenteret har ambisiøse utviklingsplaner for å digitalisere konferansebransjen og har en visjon om å være kundenes første valg når det kommer til konferanser i Oslo.

Studio Nationaltheatret konferansesenter

Oslos første heldigitale konferanse­senter

Da Norge stengte ned åpnet vi opp en digital verden midt i sentrum av Oslo.

Publisert 
21/9/23
Les mer
Nationaltheatret konferansesenter restaurant

Helt nytt restaurant­konsept og design!

For å minske matsvinn, matkøer og øke smakopplevelsene har vi tenkt helt nytt!

Publisert 
20/9/23
Les mer
Nytt team

Skaper Oslos beste kundeopplevelse.

Hils på Eva, Kristian og Janicke våre nye servicehelter, sammen med resten av teamet sørger vi for å gi deg den beste opplevelsen.

Publisert 
20/9/23
Les mer