Bærekraft og samfunns­ansvar

Miljø

Vi har stort søkelys på å bidra til en bærekraftig framtid ved å gjennomføre tiltak som reduserer vårt miljøavtrykk. Gjennom innovasjon og samarbeid søker vi å bevare ressurser, redusere avfall og fremme bærekraftige praksiser i alle våre operasjoner. Vi er og har vært sertifisert via miljøfyrtårn siden oppstart i 2013.

Se vårt klimaregnskap

Sosiale forhold

Vi erkjenner vårt samfunnsansvar og jobber aktivt med å styrke samfunnet vi opererer i. Siden 2013 støtter vi lokale organisasjoner som jobber for mangfold, inkludering. Eksempel på prosjekter er innsamling av julegaver til barn og familier som ikke har det godt stilt. Leveranse av overskuddmat til hjemløse og arbeidstrening for personer som havnet utenfor arbeidslivet.

Forretnings­etiske forhold

Vår organisasjon er forpliktet til å opprettholde høy standard for etisk praksis og god styring. Vi legger vekt på åpenhet, ansvarlighet og integritet i våre beslutningsprosesser.

Vi inviterer deg til å ta kontakt hvis du har spørsmål knyttet til vårt ESG arbeid. KS-Agenda AS forblir dedikert til å være en positiv kraft for endring, og vi setter pris på støtten fra våre interessenter i denne reisen mot bærekraftig utvikling.

Arild Rune Hilde
Arild Rune Hilde
Daglig leder, KS-Agenda AS
Studio Nationaltheatret konferansesenter

Oslos første heldigitale konferanse­senter

Da Norge stengte ned åpnet vi opp en digital verden midt i sentrum av Oslo.

Publisert 
21/9/23
Les mer
Nationaltheatret konferansesenter restaurant

Helt nytt restaurant­konsept og design!

For å minske matsvinn, matkøer og øke smakopplevelsene har vi tenkt helt nytt!

Publisert 
20/9/23
Les mer
Nytt team

Skaper Oslos beste kundeopplevelse.

Hils på Eva, Kristian og Janicke våre nye servicehelter, sammen med resten av teamet sørger vi for å gi deg den beste opplevelsen.

Publisert 
20/9/23
Les mer